Favrile











Comments

  1. Divno je vidjeti ove vaze, ali .......... fali mi malo teksta da bi shvatila tvoje izloške :)

    ReplyDelete
  2. Favrile staklo se pominje u tekstu pod naslovom
    Vitrazi:svetlost i boja... nego jos uvek se mucim sa ovim fotkama, ne mogu da skontam kako se brisu... Vaze su delo L.C.Tiffany-ja, a izlozene su u Metropoliten muzeju u Njujorku, kao i nekolicina njegovih vitraza, lampi... Reci mi da li ti je jasan tekst? ... jer sam sama svoj majstor ;))) Prevodim pojedine delove knjige ''Tiffany'' sa engleskog...

    ReplyDelete
  3. Draga, kad je tiffany tehnika u pitanju moram naći vremena. Dat ću si za tvoj blog zadatak - detaljno pogledati jer sam do sada bila u gužvi pa sam prošla površno. Drugi tjedan sam freeeee popodne... Ako mi pošalješ mail - da ti ne punim blog mojim mudrovanjem - pokušat ću ti pomoć (slike) ako što mogu. Vrijeme radi protiv mene - znanje treba vrijeme da bi stiglo do glavnog centra :), a vrijeme mi često izmiče!

    ReplyDelete
  4. Draga Ivana, nadam se da ces naci malo vremena da skoknes do decomondo bloga: ceka te jedno malo suncano zuto iznenadjenje za koje se nadam da ce ti priciniti zadovoljstvo; nije od stakla, ali - ko zna - mozda ce se u buducnosti i ... ostakliti.
    zagrljaj

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts